Az Orbán alapítvány egy regionális szervezet, akik elkötelezettek az életmentésben, a jogvédésben és egy jobb jövő építésében a szükségben levő vagy szüleik által elhagyott, halmozottan sérült gyerekek számára.


A Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége „P2P – Mozgáskorlátozott fiatalok társadalmi inklúziójának és társadalmi szerepvállalásának erősítése a kortárs segítés erejével” című projektje keretében 6 fő, 21 és 30 év közötti mozgáskorlátozott kortárs segítő jelentkezését várja.
 
A projekt célja kortárs segítők hatékony mentorálása, valamint a kortárs segítők aktív részvételével, önsegítő csoportok létrehozásának támogatása 18 és 30 év közötti mozgáskorlátozott emberek számára, egyéni mentorálás biztosításával és három nemzetközi mobilitás megvalósításával Magyarországon, Romániában és Szlovákiában.

Kérjük szíves segítségét a projektről szóló tájékoztatás terjesztésében.
Bővebb információt a projektről az alábbi linkeken érhető el.

A projekt részletes tájékoztatója az alábbi linken érhető el:
https://drive.google.com/file/d/1tGiBD1OxLIRhOoFvdWvfqYYZhRDkMIvH/view


A kortárs segítőknek szóló felhívás az alábbi linken érhető el:
https://drive.google.com/file/d/1RlJ9Hic0PHXTVhINWMPxseHf6rG3BOfP/view?usp=sharing


Jelentkezni az alábbi linken lehet: https://forms.gle/KqSi2QdLwJWQ6wcT6

A halmozottan sérült személyeket támogató székelyudvarhelyi Orbán Alapítvány alkotói pályázatot hirdet olyan elemi és középiskolás diákok részére, akik a fogyatékossággal kapcsolatos egyéni látásmódjukat rajz, fotó ill. kisfilm formájában mutatnák be.

A pályázati felhívás és a jelentkezési lap letölthető itt:
Pályázati Felhívás
Jelentkezési Lap
A pályázatok leadásának határideje 2019. május 6.

Egy újabb év, egy újabb lehetőség, hogy támogasson adója 2% - val! Az űrlapot letöltheti innen: uploaded/tiny/files/230-as-urlap-2019.01.23-2.pdf 
Köszönjük szépen, hogy támogat!