Az Orbán alapítvány egy regionális szervezet, akik elkötelezettek az életmentésben, a jogvédésben és egy jobb jövő építésében a szükségben levő vagy szüleik által elhagyott, halmozottan sérült gyerekek számára.
Laczkó 23 éves, de azt lehetne mondani, hogy csak 6. Ez igaznak is tűnhet tekintve, hogy korához képest nagyon kicsi, Laczkó élete első öt évében alultáplált és nagyon elhanyagolt volt.
A hozzá hasonlóan elhanyagolt, elhagyott, sorsukra bízott gyermekeket az Orbán alapítvány fogadja be és gondozza, egyéni adományozók támogatásával. A kommunizmus bukása után a súlyosan sérült gyermekeket kihoztuk a kórházak mostoha körülményei közül, ahol rejtegetve, gyakran kiságyukhoz kötözve tartották őket. Többségük halmozottan sérült, általános egészségi állapotuk pedig veszélyeztetett az alultápláltság és a rossz bánásmód miatt. Az Orbán alapítvány az udvarhelyszéki régió hajtóereje abban, hogy létrehozott számukra egy külön kis világot, ahol a jogaik érvényesülnek, és ezt csak az Önök segítségével tudjuk megtenni. Felemelő érzés látni, hogy tisztességes életet élnek és fájt mellőzve látni őket. Ezeknek a gyermekeknek otthonra, élelmiszerre, oktatásra, rehabilitációra van szükségük és mi azért vagyunk, hogy napi alapvető szükségleteiket biztosítsuk, a hiányosságokat pótoljuk.. Nekik nincs más esélyük és a térségben sincs más szervezet, amely biztosítaná számukra az otthont.

Támogassa a projektünket, segítsen most és ezzel életeket menthet. Legyen része egy globális hálózatnak, amelynek tagjait foglalkoztatja, hogy pozitívan járuljanak hozzá a sérült gyermekek létbiztonságához. Laczkó és társai biztonságban vannak és mindannyiukról egyformán gondoskodunk. Az alapítvány minden szolgáltatása az ő érdekeiket szolgálja, mert hisszük, hogy minden élet értékes és érdemes azt méltósággal megélni.

Főtámogatóink