Fundaţia Orbán este o organizaţie regională devotată salvării de vieţi, protejării drepturilor şi construirii unui viitor mai bun pentru copiii cu dizabilităţi multiple în nevoie sau părăsiţi de părinţii lor.
Luna mai a fost încărcată atât în activităţi, cât şi în emoţii, deoarece alături de ziua deschisă ”Cu inima deschisă”, ne-am pregătit cu entuziasm pentru Festivalul de teatru pentru copii ”Să jucăm împreună!” organizată pentru a XXII-a oară. Anul acesta gazda evenimentului a fost Şcoala Generală Fülöp Áron din Feliceni. Echipa Fundaţiei Orbán participă la acest eveniment de mai mulţi ani.

Acum am pus pe scenă opera lui Wass Abert intitulată Povestea pădurii, utilizând tehnici de pantomim, non-verbale, cu ajutorul muzicii şi al unui decor fabulos. Echipa noastră a păşit pe scenă în data de 18 mai la ora 16.00. Am văzut o serie de reprezentaţii emoţionante, iar la sfârşit am obţinut din nou premiul special al publicului şi al juriului, reuşită pentru care copiii, adulţii, angajaţii şi conducătorul unităţii au lucrat împreună cot la cot.

Considerăm, că participarea noastră din an în an la acest festival este deosebit de importantă, deoarece copiii sănătoşi se întâlnesc cu copiii şi tinerii noştri cu dizabilităţi, ne pot cunoaşte mai bine, creându-se astfel o şansă reală pentru realizarea incluziunii dar şi o şansă pentru diseminarea mesajului nostru: cu sprjinul adecvat, oricine poate depăşi obstacolele.
Contactaţi-ne
office@orban.ro
tel: 00 40 744 248 589
fax: 00 40 266 212 300

Odorheiu Secuiesc 535600
str. Morii nr. 8
Romania