Fundaţia Orbán este o organizaţie regională devotată salvării de vieţi, protejării drepturilor şi construirii unui viitor mai bun pentru copiii cu dizabilităţi multiple în nevoie sau părăsiţi de părinţii lor.

„Fuss NEKI!” este un program de strângere de fonduri care ajută la procurarea fondurilor necesare realizării planurilor organizaţiilor civile locale. La acest eveniment, al cărui punct culminant îl constituie un eveniment sportiv şi anume o alergare comună în parcul oraşului, iau parte organizaţii civile, donatori (persoane fizice şi întreprinderi) şi voluntari. (Fuss NEKI!)

Anul acesta visul nostru a fost ca să îmbogăţim, dincolo de activităţile zilnice, gama jocurilor practicate în timpul liber de tinerii cu dizabilităţi, tineri care sunt în îngrijirea noatră completă sau care învaţă în centrul nostru de zi.

După finalizarea proiectului putem afirma cu bucurie şi recunoştinţă că această acţiune a fost de succes fiindcă am reuşit să atingem suma noastră propusă de 1500 de lei, chiar am şi depăşit-o. S-au adunat 3500 de lei la care au contribuit 21 de alergători şi 110 sponsori.
Contactaţi-ne
office@orban.ro
tel: 00 40 744 248 589
fax: 00 40 266 212 300

Odorheiu Secuiesc 535600
str. Morii nr. 8
Romania