Az Orbán alapítvány egy regionális szervezet, akik elkötelezettek az életmentésben, a jogvédésben és egy jobb jövő építésében a szükségben levő vagy szüleik által elhagyott, halmozottan sérült gyerekek számára.
A májusi hónap mozgalmas és eseménykeben gazdagnak bizonyult az alapíványunk számára, hiszen a Nyitott szívvel nyílt napunk mellett izgatottan készültünk a XXII. alkalommal megszervezett Játsszunk együtt! Gyermekszínjátszó Fesztivál- ra, amely a felsőboldogfalvi Fülöp Áron Általános Iskolában került megrendezésre. Az Orbán Alapítvány színjátszó csapata már több éve, hogy részt vesz ezen a találkozón.

Idén Wass Albert: Mese az erdőről művét dolgoztuk fel zenés, nonverbális, pantomimes technikák, gyönyörű díszlet segítségével. Kis csapatunk május 18-án, délután 16 órakor lépett szinpadra. Számos megható dalt, játékot követően ismét elnyertük a közönség, továbbá a zsűri különdíját. A díj elnyeréséért gyerek, felnőtt, dolgozó, vezető egy szívvel - lélekkel, kéz a kézben dolgozott együtt.

Fontosnak tartjuk minden évben részt venni ezen a fesztiválon, hiszen az egészséges gyerekek találkozhatnak az akadályozott gyerekeinkkel, fiataljainkkal, jobban megismerhetnek minket, esély teremtődik az inklúzió megvalósulására, mindemellett arra is, hogy megmutassuk: az akadályokat kellő támogatással bárki képes leküzdeni.